ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Курсът за MS Windows 7 вече се ползва без регистрация!

Умението за работа с операционната система се смята за базово. Ако един потреител не може да работи с прозорците, файловете и папките, се смята, че той няма компютърна грамотност и това е сериозна пречка за неговите професионални изяви!

Нашите видеокурсове за работа с операционната система MS Windows

Разполагаме с три курса за работа с MS Windows:

  • Първият беше направен за MS Windows 8. Има 18 урока, беше заснет без Camtasia, само с Open Source средства. Интересно е, че видеата се ползваха през всичките години от 2006 до сега, без проблеми. В момента курсът е качен на адрес и се посещава често.
  • Вторият курс беше създаден след излизането на MS Windows 7. Той има над 30 урока и завършва с основни похвати за работа с текст и приложението WordPad, което винаги е било част от операционната система.
  • Третият курс беше създаден след излизането на MS Windows 8. Операционната система не стана много популярна. Една част от нововъведенията като огромния стартов екран, наречен първоначално "Метро интерфейс" не се харесаха и бяха отхвърлени от потребитеите. Много от другите украшения на интерфейса - широки и тесни бутони за достъп, прозорци в стартовия екран... също не се харесаха. Майкрософт скоро създадоха версия 10, в която се върнаха отново към стартовото меню и класическия изглед. Усъвършенстваха обаче системата за ъпдейт и антивирусна защита.

Равносметка в момента

През повечето време курсовете са предлагани безплатно след регистрация, с изключение на курса за версия 98, който е публикуван още в началото свободно.

Курсът за версия 8 е остарял, защото тази версия е непопулярна.

Работя с MS Windows 10 от самото му излизане, и смятам че тази версия обобщава най-добрите попадения в интерфейса на Майкрософт. Версия 10 в голяма степен напомня версия 7!

Установявам, че и в момента версия 7 е една от най-разпространените. Много фирми, държавни учреждения и частни лица я изполват. Предимствата са, че е стабилна, класическа, работи и на стари компютри и вероятно е предпочитана от системните администратори. Затова реших:

Курсът за MS Windows 7 вече се ползва без регистрация!

Смятам, че много потребители с минимални компютърни умения ще се възползват от тази възможност.

Курсът се предлага в два варианта за различни браузери - стари и нови. Подходящ е за опресняване на знанията за работа с файлове и папки и най-вече за обучение на хора, които нямат компютърна грамотност.

Покажете този курс на свои близки, които не ползват компютър! Те може би ще го харесат!